ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στο Ανοιχτό Θέατρο Νέας Ιωνίας

συναυλία-με-τον-γιάννη-κότσιρα-στο-ανο-900693

Ανεπανάληπτη συναυλία θα δώσουν ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά, όταν αναφερόμαστε στον δημοφιλή ερμηνευτή, που εδώ και χρόνια μας συντροφεύει τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια με την εκφραστική φωνή του, τα τραγούδια του, παλιά και νέα, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Φέτος, μας φέρνει δύο ακόμη τραγούδια, γραμμένα για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Σασμός», που έχουν κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό.

Το ομώνυμο «Σασμός», ένα τραγούδι σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς, περιγράφοντας πώς ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Και το «Φως», μία δυνατή μπαλάντα για κάθε πτυχή του έρωτα και της αγάπης, ένα κομμάτι φωτεινό σε μία εποχή που το σκοτάδι μοιάζει να κυριαρχεί. Και τα δύο με στίχους του ίδιου και μουσική του Νίκου Τερζή.

Ο Γιάννης Κότσιρας ζωντανά μετά από καιρό στην πόλη, στην καλύτερη δυνατή αρχή του συναυλιακού καλοκαιριού!

Οι συντελεστές μαζί του είναι οι Αλέξανδρος Λιβιτσάνος στα πλήκτρα/ενορχηστρώσεις, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Hρακλής Παχίδης στα τύμπανα, Γιάννης Πλαγιανάκος στο μπάσο, Δήμητρα Μπουλούζου στη φωνή/βιολί, Στρατής Καραδημητράκης/Λάμπρος Μπούνας στην επιμέλεια ήχου, Φίλιππος Τρέπας στους φωτισμούς.

Το κόστος του εισιτήριο με προπώληση 15 ευρώ και ταμείο 17 ευρώ. Η προσέλευση θα γίνει στις 20:00 και η έναρξη στις 21:15.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market, Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ηχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος, Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη.

Facebook event: www.facebook.com/events/361026202734371.

Παραγωγή: MENTA ART EVENTS, www.menta3.com, τηλ.: 2108617577, e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου