Λες και ήταν χθες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-24, 16:26:06
Λες και ήταν χθες

   Τραγούδια μιας άλλης εποχής σε μια νοσταλγική βραδιά

 Τραγούδια μιας άλλης εποχής που μιλούν για τον έρωτα, την αγάπη, τα λουλούδια αλλά και για το κρασί, τη διασκέδαση, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 21:30 στο μουσικό εστιατόριο «Αριάδνη».

Ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος, παρουσιάζει τον Θωμά Σκοτίδα  και  τον βιρτουόζο του ακορντεόν, Γιάννη Ψαθά , σ’ ένα ταξίδι σε μουσικές και ιστορίες μιας άλλης Ελλάδας. Η βραδιά τιτλοφορείται «Λες και ήταν χθες» και αποτελεί σύμφωνα με τους διοργανωτές «μια .. «φρέσκια» αναμέτρηση με το ρετρό τραγούδι,  που έχει βαθιά τις ρίζες στο παρελθόν και τα κλαδιά του φτάνουν στο σήμερα με τραγούδια, που µεταφέρουν τα συναισθήµατα και την εικόνα µιας εποχής πιο απλής και ροµαντικής».

 Στη μουσική βραδιά θα ακουστούν τραγούδια των Αττίκ, Μωράκη, Γιαννίδη, Γούναρη, Χαιρόπουλου, Μουζάκη, Ζαχά, Σουγιούλ και άλλων καλλιτεχνών, μιας εποχής περασμένης, αλλά αθώας και ρομαντικής, που ωστόσο εξακολουθούν να συγκινούν ακόμα και σήμερα. Τα τραγούδια ερμηνεύει ο Θωμάς Σκοτίδας και προσκεκλημένοι φίλοι, στο ακκορντεόν ο Γιάννης Ψαθάς και στο πιάνο τους συνοδεύει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Το μουσικό εστιατόριο «Αριάδνη» βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως και Καραμπατζάκη και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210-60007.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=