ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο οι «Transistor»

στο-βόλο-οι-transistor-313485

Το γνωστό συγκρότημα θα εμφανιστεί απόψε στο Vox Music Stage

Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Resting in the Shade of the Family Tree» θα παρουσιάσουν απόψε οι «Transistor» στο Vox Music Stage, σε μια συναυλία που θα περιλαμβάνει τα νέα τους τραγούδια, παλιότερες επιτυχίες και… πολλές εκπλήξεις.

Οι Transistor κινούνται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ σκηνής και στις αρχές Φεβρουαρίου μας “παρέδωσαν» το δεύτερο album τους, “Resting In The Shade Of The Family Tree”, έναν δίσκο που κυκλοφορεί ανεξάρτητα και σε δική τους παραγωγή.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα γέννημα θρέμμα της νέας μουσικής κουλτούρας της χώρας μας. Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ “Things You Miss When You Blink” που περιείχε 12 κομμάτια με “αγαπημένα του κοινού” το “Epsilon”, το “Lover (Name it what you will)”, όπου συνεργάζονται με τον Craig Walker, πρώην φωνή των Archive και φυσικά το "Living", στην αυθεντική του εκτέλεση. Το 2009 οι Transistor έγραψαν το "Divine" που έγινε μεγάλη επιτυχία και αφορμή για να τους γνωρίσει ένα ευρύτερο κοινό.

Το “Resting In The Shade Of The Family Tree” έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές κι όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Μάκης Μηλάτος, στο Athens Voice : «Δεν είναι τυχαίο που η πιο ολοκληρωμένη ως τώρα παρουσία τους είναι μια δικιά τους ανεξάρτητη παραγωγή. Έχοντας τον έλεγχο, φανερώνουν ωριμότητα, ικανότητα στη μελωδία, καλή χημεία μεταξύ τους».

Οι Transistor, που έχουν παίξει μαζί με δημοφιλείς καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως, οι Black Eyed Peas, Faithless, James, Stereo MC’s, Unkle κ.α., ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι πάνω στη σκηνή! Έτσι, για την προώθηση του νέου άλμπουμ, έχουν προγραμματίσει μία σειρά συναυλιών και θα βρεθούν σε γνωστά και αγαπημένα live stages στην Ελλάδα. Η αρχή θα γίνει απόψε στo Βόλο για να συνεχίσουν τον Απρίλιο και τον Μάιο σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιάννενα, Τρίκαλα, ενώ στην Αθήνα θα κάνουν μία στάση για την επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ την Παρασκευή 27 Απριλίου, στο Gagarin 205.

Το γκρουπ απαρτίζουν οι : Μαρία Κουρμούλη, φωνητικά, Νίκη Καραγεώργου, keyboards, backing vocals, Στέλιος Σαβρανάκης, κιθάρα, Δημήτρης Καλαντζής, ντραμς και Duru, μπάσο. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται στον Παπασωτηρίου, Δημητριάδος και Κουμουνδούρου, τηλ.:24210-76210-2. Το Vox Music Stage βρίσκεται στην οδό

Ζάχου- Βότση, στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210 35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου