ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προβολή του πολυβραβευμένου «Daniel ‘16»

προβολή-του-πολυβραβευμένου-daniel-16-901116

Το πολυβραβευμένο έργο «Daniel ‘16» του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου θα προβληθεί στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου στις 20:00.

Συνεχίζοντας την πλούσια πολιτιστική του δραστηριότητα, ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων και με αξιοσημείωτη παρέμβαση στα δρώμενα της Μαγνησίας, συνεργάζεται για την εκδήλωση με το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας (ΕΑΚΚΝ), έχοντας την υποστήριξη του CineDoc Βόλου και τη συμπαράσταση της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Η συγκεκριμένη ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και πολλά θετικά σχόλια από τους θεατές. Πρόκειται για την καταγραφή ενός διαφορετικού κόσμου μέσω μίας ενηλικίωσης που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως μπορεί να συμβεί τόσο κοντά μας τονίζοντας θέματα σωφρονισμού και ανοχής μας απέναντι σε ξένους ανθρώπους.

Αντί εισιτηρίου στην προβολή της ταινίας οι διοργανωτές προτρέπουν, «να ενισχύσουμε με τη δράση αυτή τις ανάγκες των παιδιών στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια και υποστήριξη για τη βελτίωσή τους στα σχολικά μαθήματα και στη δημιουργική απασχόληση. Να συγκεντρώσουμε σχολικά και αθλητικά είδη. Συγκεκριμένα γραφική ύλη (στιλό, μολύβια, μαρκαδόρους κ.λπ.), τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής. Αθλητικά ρούχα, παπούτσια και μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ)».

Στην προβολή θα παρευρεθεί η Ελένη Χρυσοπούλου αρχαιολόγος και θεωρητικός κινηματογράφου, υπεύθυνη διοργάνωσης CineDoc Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου