ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γυρίσματα βίντεο κλιπ στο Βόλο

γυρίσματα-βίντεο-κλιπ-στο-βόλο-316819

Για το γνωστό τραγούδι του Θάνου Καλλίρη «Γιορτάζω»

Η πόλη του Βόλου φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες τη διεξαγωγή ενός πρωτότυπου μουσικού γεγονότος, την παραγωγή του βίντεο κλιπ στην ολοκαίνουρια διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Γιορτάζω» του Θάνου Καλλίρη και του mcΦως.

Τα γυρίσματα του κλιπ ξεκίνησαν την Κυριακή των Βαΐων, συνεχίστηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα και ολοκληρώθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ. Η βιντεοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου Domotel Ξενία Βόλου, στο κλαμπ Crystal και σε λιμουζίνα που παραχωρήθηκε από την επιχείρηση διεξαγωγής δεξιώσεων Μέγαρο Νανόπουλου.

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ συμμετείχαν μοντέλα και χορεύτριες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία καθώς και κοινό, το οποίο δήλωσε συμμετοχή στο γεγονός και πλησίασε στον αριθμό τα 100 άτομα. Το σενάριο του κλιπ γράφτηκε από το Δημήτρη Τσιώτα σε συνεργασία με εταιρεία παραγωγής βίντεο κλιπ στη Θεσσαλονίκη και η σκηνοθεσία πραγματοποιήθηκε από τον Αποστόλη Χουλιαρά και τους συνεργάτες του στο Βόλο.

Το μουσικό αυτό γεγονός αποτελεί υπερπαραγωγή, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η μουσική βιομηχανία, και είναι ευχάριστο το ότι υπογράφεται από έναν καλλιτέχνη από το Βόλο. Ο ερμηνευτής και συμπαραγωγός mcΦως υπογραμμίζει ότι η παραγωγή του βίντεο κλιπ απέκτησε τέτοιο μέγεθος, χάρη στην οικειοθελή και ευδιάθετη συμμετοχή του παρευρισκόμενου κοινού και την φιλόξενη στάση των χορηγών του κλιπ, του Εστιατορίου Τρούλος στη Σκιάθο, του Domotel Ξενία Βόλου, του κλαμπ Crystal και του κέντρου δεξιώσεων Μέγαρο Νανόπουλου.

Ο ερμηνευτής δεν κρύβει ότι ένα σημαντικό κριτήριο για τη διεξαγωγή των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ στην πόλη του Βόλου υπήρξε η εντοπιότητα του ιδίου και του συμπαραγωγού και επιχειρηματία Κώστα Καλαντζή και το αποτέλεσμα φαίνεται πως δικαιώνει την επιλογή τους. Ο γνωστός καλλιτέχνης Θάνος Καλλίρης σχημάτισε τις καλύτερες εντυπώσεις για την πόλη και το μουσικό κοινό του Βόλου και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί ξανά στο μέλλον την πόλη μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου