ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Βόλο

ο-μπάμπης-τσέρτος-στο-βόλο-321507

Ο Μπάμπης Τσέρτος, μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, θα εμφανιστεί απόψε στην μουσική σκηνή του «Vox». Με αγαπημένους συνεργάτες και μ’ ένα πρόγραμμα που ο ίδιος επιμελήθηκε, θα προσφέρει στο κοινό μια ξεχωριστή βραδιά και αυθεντική διασκέδαση.

Μαζί του εμφανίζονται οι Σταυρούλα Μανωλοπούλσυ, Ειρήνη Τουμπάκη και Χρήστος Κωνσταντίνου, καθώς και οι μουσικοί Μάνος Γρυσμπολάκης στο ακορντεόν, Δημήτρης Ρέππας στο μπουζούκι, στο μπαγλαμά και στην κιθάρα,Μιχάλης Δανιάς στο βιολί, Νίκος Καινούργιος στην κιθάρα και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο και στην επιμέλεια της ορχήστρας.

Στην μακρά του διαδρομή εγγράφονται συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες, την Μαντολινάτα Εξαρχείων «Διονύσιος Λαυράγκας»,με την οποία έχει δώσει σειρά συναυλιών σε πολλά θέατρα αλλά και στην Εθνική Λυρική Σκηνή, με σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες. Σημαντικό κεφάλαιο στην καλλιτεχνική του πορεία είναι παράλληλα η συνεργασία του με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, παρουσιάζοντας το μεγάλο μουσικό πλούτο της Σμυρνέικης παράδοσης.

To VOX music stage βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, οι πόρτες ανοίγουν στις 10 το βράδυ, η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ χωρίς ποτό, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210 35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου