ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Καμπαρέ των νεκρών»

το-καμπαρέ-των-νεκρών-322778

Μια ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία που εκτυλίσσεται στον δρόμο για τον Κάτω Κόσμο, παρουσιάζεται με επιτυχία στο καφέ μπαρ Μανιτού, Γραβιάς 16, στα Παλιά. Το «Καμπαρέ των Νεκρών» θα παρουσιάζεται στο Μανιτού από αύριο Κυριακή των Βαΐων (8/4) μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη (12/4) και από Κυριακή του Πάσχα (15/4) έως και Πέμπτη (19/4).

Παίζουν οι: Μαρίνη Καγιά (γυναίκα), Βαγγέλης Ψαρρέας (άντρας), Χρήστος Γιαννακόπουλος (ενδιάμεσος), Νίκος Καλατζόπουλος (καινούριος, αρχάγγελος), Στέλλα Δροσινού (Απόγνωση), Γιώργος Καραμήτρος (Όλεθρος).

Μουσική: Νάσος Κατσαούνης. Εμφανίζονται οι μουσικοί: Νάσος Κατσαούνης (κιθάρες) Γιάννης Φερφυρής (ντραμς). Σενάριο, σκηνοθεσία, στίχοι: Άννα Βουτσίνου, σκηνικά: Γιώργος Δημητριάδης. Τα κοστούμια δημιούργησε η ομάδα με την βοήθεια του βεστιαρίου του Δη.Πε.Θε Βόλου. Μακιγιάζ: Στέλα Δροσινού. Βοηθοί: Στέλιος Κοσμόπουλος, Σου Τζελά, Βιβή Μυρωτή, Χριστόδουλος Ζαφειρίδης.

Η πύλη για τον κάτω κόσμο ανοίγει στις 9 (προπαρασκευαστική παντομίμα) και η παράσταση αρχίζει στις 9 και μισή, ακριβώς. Η τιμή εισόδου στην παράσταση είναι 10 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6942908533, διότι είναι εξαιρετικά περιορισμένες οι θέσεις, περίπου 30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου