ΕΞΟΔΟΣ

«Η παράσταση συνεχίζεται» από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

η-παράσταση-συνεχίζεται-από-το-δηπε-195888

Ανεβαίνουν στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας οι παραστάσεις της κωμωδίας του Ρικ Αμποτ «Η παράσταση συνεχίζεται», σε μετάφραση Ζάννα Αρμάου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, παραστάσεις ανεβαίνουν στις 22, 23, 26, 29 και 30 Ιανουαρίου στις 20:00 και αύριο Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και στις 28 Ιανουαρίου στις 21:00.

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κωμωδίες του διεθνούς ρεπερτορίου που εστιάζει στο ίδιο το θέατρο και τους ηθοποιούς, αποκαλύπτοντας στους θεατές με σπαρταριστό τρόπο την αθέατη πλευρά τους. Ηδη μετά την πετυχημένη πρεμιέρα η παράσταση αφήνει θετικές εντυπώσεις στο θεατρόφιλο κοινό, που την αγκάλιασε με ενθουσιασμό. Η υπόθεση αφορά σε θίασο αδέξιων ηθοποιών, που προσπαθεί να ανεβάσει αστυνομικό θρίλερ. Παρακολουθούμε τη διαδικασία των τραγελαφικών προβών, τα παθήματα των ηθοποιών, αλλά και την καταστροφική πορεία προς την πρεμιέρα της παράστασης. Σειρά χαοτικών, απρόβλεπτων, ευτράπελων συμβάντων και ρεσιτάλ λαθών και ανεκδιήγητων χειρισμών συνθέτει τρελή κωμωδία καταστάσεων και πανέξυπνο και ευχάριστο έργο.

Ταυτότητα της παράστασης: Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δακτυλάς. Σκηνικά: MAKITA. Κοστούμια: Κωνσταντίνος Μαγαλιός. Μουσική: Οδυσσέας Δακτυλάς. Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρθα Παπαθανασίου, Φωτισμός: Κώστας Τατάκος. Ηχος: Βασίλης Σταμόπουλος. Τεχνικοί Σκηνής: Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς. Φωτογραφίες: Νικόλας Χρυσός. Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Δημήτρης Δακτυλάς, Βλάσσης Ζώτης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Νιόβη Κωστοπούλου, Μαρία Μαργαρίτη, Βιβή Νικοπούλου, Σταμάτης Παγασαίος, Ρόζα Σταμούλη, Σελήνη Φιλιππιτζή. Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου: Γρηγόρης Γαλάτης.

Σημεία προπώλησης: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Τρίτη έως Πέμπτη 11:00-13:00 και 18:00-20:00 και στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://doepap.gr/. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2421082870 και 2421027441.

Στο θέατρο επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες θεατές (18 ετών και άνω) κατόπιν ελέγχου ταυτοπροσωπίας και επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Δεν επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Για θεατές από 4 – 17 ετών επιτρέπεται η είσοδος με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου