ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική έκθεση γνωστών εικαστικών

ομαδική-έκθεση-γνωστών-εικαστικών-266433

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στον Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο

Εκθεση με τίτλο «Εργα με …ουρά» και θέμα τα ζώα, μικρόσωμα και μεγαλόσωμα, του σπιτιού και του αγρού, θα εγκαινιαστεί στον Χώρο Τέχνης δ., Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος στον Βόλο την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.

Στην έκθεση συμμετέχουν εικαστικοί, που έχουν αποτυπώσει ζωγραφικά την αγάπη τους στα ζώα, καθώς και εκείνοι, που έχουν επιλέξει κάποιο ζώο ως πηγή έμπνευσης και θέμα δημιουργίας.

Στην ιδιότυπη έκθεση με τίτλο «Εργα με …ουρά» συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί Μαργαρίτα Δουλκέρογλου, Κωνσταντίνος Κομνηνός, Σταμάτης Λάσκος, Ιωακείμ Μιναρετζόπουλος, Γιάννης Μιχαηλίδης, Τέρρυ Νικολιάδη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νίκος Ποδιάς, Χρίστος Σιψής.

Η έκθεση, που διοργανώνεται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αγάπης, που τιμάται στις 14 Δεκεμβρίου, στοχεύει στην ανάδειξη της άδολης έκφρασης συναισθήματος, που εγείρουν τα ζώα και αποτελούν σύντροφο και συνεργάτη του ανθρώπου από τη γέννηση του κόσμου. Με αφορμή την εορταστική περίοδο και τα μηνύματα αγάπης, που εγείρει, η έκθεση «Εργα με…ουρά» πιστοποιεί σχέσεις και αισθήματα που έχουν αποτυπωθεί με κάθε μορφή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου