ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρικό γιορτινό χρώμα

θεατρικό-γιορτινό-χρώμα-266521

Χαρούμενα χρώματα και δυνατά μηνύματα σε παράσταση

To Kέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη» συνεχίζει τη παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση «Τα ξωτικά και το θαύμα της αγάπης» κάθε Κυριακή και έτσι ταξιδεύει τους μικρούς φίλους έως τη μακρινή Λαπωνία. Η Μοίρα, ένα μικρό ξωτικό, ξεκινά από την παγωμένη Λαπωνία για να βρει τις ρίζες της. Στον δρόμο συναντάει τον Νάργκος που θέλει να πάρει τη θέση του Αγιου Βασίλη και προσπαθεί με δόλιο τρόπο να το καταφέρει. Η Μοίρα, βρίσκει τον Αγιο Βασίλη και τον σώζει από το ύπουλο σχέδιο του Νάργκος. Τελικά το θαύμα της αγάπης νικά καικαταφέρνει να μαλακώσει τη σκληρή καρδιά του Νάργκος, να σώσει τα Χριστούγεννα και τον Αγιο Βασίλη.

Ηθικό δίδαγμα του έργου ότι είναι σημαντικό να βοηθάμε τους άλλους, να χαρίζουμε αγάπη, να μιλάμε για όλα αυτά που μας απασχολούν και να λέμε πάντα την αλήθεια.

Συντελεστές: Κείμενο: Δώρα Νονόγλου,

Ηθοποιοί: Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, Εύα Βούλγαρη, Δώρα Νονόγλου,

Μουσική επιμέλεια και κινησιολογία: Eύα Βούλγαρη,

Αφίσες: Αντώνης Χρηστομάνος,

Φωτογραφία, φωτισμοί: Αλκης Μαρουγκας,

Κοστούμια: Θεατρίνη,

Σκηνικά: Δώρα Νονόγλου και Αλίκη Γιαμούρογλου.

Η παράσταση ανεβαίνει τις εξής Κυριακές, σήμερα 12/12, 19/12, 26/12 και 2/1 στις 11:30 και στις 17:00 στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη» (Πλάτωνος 20).

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 6906842332.

H παράσταση είναι διαθέσιμη για σχολεία, νηπιαγωγεία και πολιτιστικούς συλλόγους.Το εισιτήριο για τα σχολεία είναι 4 ευρώ.

Στο θέατρο εισέρχονται μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού και τα παιδάκια με self test.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου