ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Από τη στιγμή που θα συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου, θα έχω συμφιλιωθεί με όλα» λέει ο Σταμάτης Σπανουδάκης

από-τη-στιγμή-που-θα-συμφιλιωθώ-με-τον-270641

Λίγο πριν την εμφάνισή του, στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 22:00, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το έργο του, ο Σταμάτης Σπανουδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Live News».

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, ο σπουδαίος δημιουργός μίλησε για την πορεία του στη μουσική και την αναμενόμενη εμφάνισή του στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA «Σπίτι με το MEGA».

«Πρώτα ντύνω τη δική μου χαρά και το δικό μου πόνο και εύχομαι να αγαπηθεί και να αρέσει στον κόσμο» σημείωσε, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα έχει την τύχη να αρέσουν οι δημιουργίες του αρκετά στον κόσμο.

Για το «Σπίτι με το MEGA» τόνισε πως είναι κάτι πρωτοφανές για τον ίδιο, κανείς δεν βγαίνει συχνά στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ επίσης κανείς δεν του είχε δώσει την ελευθερία να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που δούλεψαν από το Μάιο για να γίνει όλο αυτό το πράγμα» πρόσθεσε.

«Ελπίζω να αρέσει, αλλά πάνω από όλα ελπίζω να αντέξει στο χρόνο, να είναι σαν μία προσωπική βιογραφία μου» τόνισε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Για την πορεία του στη μουσική, ο δημοφιλής συνθέτης ανέφερε: «Δεν ξέρω τι είμαι, αλλά ξέρω τι προσπαθώ να γίνω. Προσπαθώ να γίνω πάνω από όλα άνθρωπος, ούτε ο χριστιανός ο καλός, ούτε ο καλός συνθέτης, ούτε ο άνθρωπος που έχει άποψη για όλα».

«Ο αγώνας μου είναι εναντίον του Σταμάτη, αυτού που κουβαλάω από παιδί… Και από τη στιγμή που θα συμφιλιωθώ μαζί του, θα έχω συμφιλιωθεί με όλα» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Ακόμη, τόνισε: «Για να κάνεις μεγάλα πράγματα, θα πρέπει να παραμένεις παιδί, να σκαλίζεις συνέχεια. Και αυτό προσπαθώ να κάνω συνέχεια».

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου