ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός φωτογραφίας

διαγωνισμός-φωτογραφίας-274697

Διοργανώνεται από την Κοινότητα Ανακασιάς του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

Συνεχίζεται ο ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας, που διοργανώνει η Κοινότητα Ανακασιάς του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των τριών χωριών του Πηλίου, Αγίου Ονουφρίου, Ανακασιάς και Aνω Βόλου, Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού, που βρίσκονται στους πρόποδες του Πηλίου.

Η αρχιτεκτονική, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής, σε συνδυασμό με τις εναλλαγές των τεσσάρων εποχών προσφέρουν στους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους την δυνατότητα να καταγράψουν με τον φακό της φωτογραφικής τους μηχανής στιγμές ξεχωριστές, ιδιαίτερες, που θα μεταφέρουν την συνολική εικόνα της περιοχής έξω από τα όριά της.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι 31 Μαΐου 2022.

Θα δοθούν 4 βραβεία ένα για κάθε εποχή και 3 έπαινοι για κάθε χωριό, ανεξαρτήτως εποχής. Οι καλύτερες φωτογραφίες, που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα συμπεριληφθούν σε έκθεση φωτογραφίας, που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο του 2022. Στόχος των διοργανωτών είναι να συμπεριληφθούν και σε λεύκωμα για την προβολή της περιοχής. Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στο facebook, στη σελίδα της ομάδας ΑΝΑΚΑΣΙΑ.

Οσοι επιθυμούν, μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη στο e-mail: [email protected], που αποστέλλονται και οι συμμετοχές. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977702478.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου