ΕΞΟΔΟΣ

Ερχεται η Μαρία Παπαγεωργίου

ερχεται-η-μαρία-παπαγεωργίου-281842

Η γνωστή ερμηνεύτρια και μουσικός εμφανίζεται αύριο Κυριακή στο Lab Art

Η ερμηνεύτρια, μουσικός και τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου, μία σπάνια περίπτωση στην εγχώρια μουσική σκηνή, με εντελώς προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα και πιστό ακροατήριο που αυξάνεται συνεχώς, ανεβαίνει για μία ακόμη φορά στη σκηνή με την ακουστική της πρόταση «Home Βound» που περιοδεύει για τέταρτη συνεχή χρονιά και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα.

Αύριο Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου, η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο Lab Art, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα στoν Βόλο, στις 22.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της, η Μαρία Παπαγεωργίου καταργεί τις ρεπερτοριακές νόρμες και επιστρέφει με τους δύο «έγχορδους» συνεργάτες της, τον Γιώργο Καρδιανό στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Γιώργο Ντάνη στο κοντραμπάσο, ντύνοντας με τη φαντασία της τραγούδια της δισκογραφίας της, τραγούδια από τη συνάντησή της με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και άλλα που αγάπησε, δίνοντας μια νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας.

Κιθάρες, δοξάρια, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.

Γενική είσοδος 13 ευρώ. Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market. Επίσης στα καταστήματα Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ηχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος και Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη. Πληροφορίες – κρατήσεις 6936768448, ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00.

Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, η λειτουργία του χώρου είναι αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, με υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου