ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υποτροφία στη μνήμη της Αννας Αϊβαζόγλου

υποτροφία-στη-μνήμη-της-αννας-αϊβαζόγ-281879

Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες» προκηρύσσει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ετήσια υποτροφία χιλίων ευρώ στη μνήμη της Αννας Αϊβαζόγλου, αλησμόνητης προέδρου της, που χορηγεί οικογένεια μέλους της Εστίας.

Η υποτροφία ορίζεται σε πρωτοετείς φοιτητές, που έχουν εισαχθεί φέτος στο Πανεπιστήμιο, με τη διαδικασία εξετάσεων των Ενιαίων Γενικών Λυκείων και έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 17.000 μόρια, είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα Νέας Ιωνίας και Βόλου και έχουν μικρασιατικές ρίζες.

Δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από κάθε ενδιαφερόμενο είναι: Βεβαίωση εγγραφής από την ανώτατη σχολή που εισήχθη. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Φωτοαντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα εισπραχθεί άλλη υποτροφία ή ειδική οικονομική ενίσχυση, κατά το ίδιο ακαδημαϊκό έτος, από άλλον φορέα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου.

Ιδιόγραφο περιεκτικό σημείωμα, που ο ενδιαφερόμενος θα παρουσιάζει στοιχεία των μικρασιατικών καταβολών του από τον έναν ή και τους δύο γονείς.

Η υποβολή αιτήσεων προγραμματίζεται μέχρι 15 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937319070 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου