ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτό μάθημα χορωδίας

ανοιχτό-μάθημα-χορωδίας-302209

Ανοιχτό μάθημα χορωδίας διοργανώνεται αύριο Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, με τη μαέστρο Βάγια (Γιούλη) Παπαγιαννοπούλου διευθύντρια χορωδίας, μαέστρο της χορωδίας ενηλίκων σχολής Μωραΐτη και υπεύθυνη χορωδιακών συνόλων του El Sistema Greece, με κύριο άξονα αρχικά τη γνωριμία με τη χορωδιακή μουσική και στη συνέχεια με σκοπό να συσταθεί: α) Χορωδία στο πλαίσιο της κοινοτικής μουσικής (community music) που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικους της πόλης με μοναδική προϋπόθεση την αγάπη για το τραγούδι β) Μικτή (πολυφωνική) χορωδία που απευθύνεται σε καθηγητές Μουσικής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε ενήλικες μουσικούς και γ) εργαστήριο διεύθυνσης χορωδίας, μέσα από το οποίο θα δοθεί η ευκαιρία τόσο στους καθηγητές Μουσικής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και σε ενήλικες μουσικούς με βασικές γνώσεις μουσικής να αποκτήσουν γνώση όλων των βασικών αρχών της διεύθυνσης χορωδίας.

Πρόκειται για καινοτόμο χορωδιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εντάσσεται στο πρόγραμμα σπουδών του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, της Διεύθυνσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή ακόμα και τηλεφωνικά καθημερινά στην γραμματεία του Δ.Ω.Β. 2421036992 (Μεταμορφώσεως 1).

Η είσοδος στο ανοιχτό μάθημα (Open Day) χορωδίας είναι δωρεάν ενώ θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος θα επιτρέπεται είτε με την επίδειξη rapid test είτε με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου