Εκπαιδευτικές επισκέψεις Στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-20, 13:47:27
Εκπαιδευτικές επισκέψεις  Στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Βόλου υποδέχτηκε το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεναγηθήκαν στους χώρους του Μουσείου, όπου είδαν, έμαθαν και θαύμασαν την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά της Μακρινίτσας από τον 13ο έως τον 20ό αιώνα.

Το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας απευθύνει πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς και τη μαθητική κοινότητα της περιοχής να επισκεφθούν την όμορφη και γραφική Μακρινίτσα, να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου και να συμμετάσχουν σε ένα από τα 5 εκπαιδευτικά προγράμματά του.

Υπενθυμίζεται ότι το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του μουσείου είναι: Από Δευτέρα ώς και Πέμπτη 10 π.μ. - 4 μ.μ. και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 10 π.μ. – 6 μ.μ.

Για εκπαιδευτικές επισκέψεις, δράσεις και προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων, μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη των εκπαιδευτικών επισκέψεων και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Γκαραγκούνη Καλλιόπη καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα.

Στοιχεία επικοινωνίας 2428090016, 6978668632, e-mail: ekmakrinitsas@gmail.com, ιστοσελίδα του Μουσείου http://makrinitsamuseum.gr/index.php/el/.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=