ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επετειακή εκδήλωση

επετειακή-εκδήλωση-303434

Επετειακή εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Ιστορίας και Μνήμης Εθνικής Αντίστασης την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. για να τιμήσει την επίσημη ημέρα της Εθνικής Αντίστασης, παράλληλα με την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του ‘21.

Καλεσμένοι στη φετινή εκδήλωση είναι ο καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης και ο καθηγητής Ιστορίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Βαγγέλης Καραμανωλάκης.

Οι δύο ομιλητές θα αναπτύξουν με εισηγήσεις και συζήτηση το θέμα «Το 1821 και η Εθνική Αντίσταση. Συγκρίσεις, προσεγγίσεις, αποκλίσεις».

«Δυστυχώς, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας ιδιαίτερα στην περιοχή μας, αναγκαστήκαμε να πάρουμε απόφαση για διοργάνωση της εκδήλωσης μόνο με διαδικτυακό τρόπο. Λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη, στους φίλους του Συλλόγου και βέβαια απέναντι στους καλεσμένους μας, ελπίζουμε πως θα συμμεριστείτε και θα στηρίξετε με τη συμμετοχή σας την απόφασή μας» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Συλλόγου στο FB στην ηλεκτρονική διεύθυνση>https://www.facebook.com/simea2016?ref=bookmarks.

Οσοι δεν είναι συνδεδεμένοι με το Facebook, μπορούν να την παρακολουθήσουν στο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube στον σύνδεσμο https://youtu.be/BfmO_mwMBLw.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου