ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζωγραφικές δημιουργίες στην πόλη

ζωγραφικές-δημιουργίες-στην-πόλη-310406

Εκθεση έργων του Θανάση Λάλα με τίτλο «Αινίγματα» λειτουργεί στον Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο, Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος.

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης, πολυπράγμων και πολυδιάστατος, παρουσιάζει το σύνολο της δουλειάς του προσφέροντας παράλληλα αφορμές για αναζητήσεις στα αίτια της δημιουργίας και εξηγήσεις για όσα η έμπνευση επιφέρει.

Με την ευκαιρία της έκθεσης ο Θανάσης Λάλας σημειώνει μεταξύ άλλων «η τέχνη μάς απελευθερώνει. Μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι ακόμα και τα πιο ευτελή υλικά, τα πιο απαξιωμένα υλικά, μπορούν με φαντασία και διάθεση μοιράσματος να μεταμορφωθούν σε φορείς ομορφιάς και ξαφνιάσματος, να γίνουν φορείς ονείρου».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει αφοσιωθεί στη ζωγραφική και τη γλυπτική. Ζει μεταξύ Αθήνας, Μαϊάμι και Παρισιού. Στη διάρκεια της τρέχουσας χρονικής περιόδου έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε διάφορες εκθέσεις.

Η έκθεση έργων του Θανάση Λάλα στον Βόλο, στον Χώρο Τέχνης δ. διαρκεί έως τις 5 Δεκεμβρίου και λειτουργεί με όλα τα προβλεπόμενα για την πανδημία μέτρα ασφαλείας.

Το ωράριο λειτουργίας είναι Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 – 14:00 και 18:30 – 21:00, Σάββατο 11:00 – 14:30. Κυριακή και Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού στο τηλέφωνο 6978186878.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου