ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση νέου βιβλίου

παρουσίαση-νέου-βιβλίου-314459

Το βιβλίο της Ιωάννας Γκανέτσα «Το Μουσείο των ραγισμένων σχέσεων» παρουσιάζεται στον Βόλο σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παρκ», με διοργανωτές τον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο Βόλου, τις εκδόσεις «Νίκας» και το βιβλιοπωλείο «Πλαστελίνη». Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η Χριστίνα – Μαρία Λαμπροπούλου, ενώ θα προλογίσει η Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά.

Μια ιστορία ξεχωριστή ξετυλίγεται με τη μαεστρία της συγγραφέως και παρουσιάζει τη ψυχοσύνθεση, σκέψεις και δράσεις, των ανθρώπων που οι σχέσεις τελειώνουν. Το βιβλίο καταπιάνεται με την πορεία των αισθημάτων θέτοντας το ερώτημα πού πηγαίνουν, πού καταλήγουν και πώς μεταλλάσσονται τα αισθήματά τους γεμίζοντας στην ουσία το «Μουσείο των ραγισμένων σχέσεων».

Κι όμως υπάρχει το «Museum of Broken Relationships» στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας που οδηγεί τον επισκέπτη σε ένα συναισθηματικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Είναι ο τόπος όπου ζουν οι αναμνήσεις, ο χώρος όπου φυλάσσονται οι πολύτιμες στιγμές, το παράθυρο στην ψυχή εκείνων που ερωτεύτηκαν, αγάπησαν, πόνεσαν και προχώρησαν παρακάτω, χωρίς να ξεχνούν όσα έζησαν.

Η Ιωάννα Γκανέτσα είναι αστυνομικός και συγγραφέας. Αρθρογραφεί σεηλεκτρονικές σελίδες από το 2012, γράφει λογοτεχνικά κείμενα, ποίηση και μυθιστορήματα. Εχει παρακολουθήσει παιδαγωγικά μαθήματα στο Βρετανικό Συμβούλιο και είναι κάτοχος πτυχίου του Πανεπιστημίου Cambridge ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας. Γνωρίζει επίσης γαλλικά και ισπανικά. Είναι ιδρυτικό μέλος της Δράσης Αστυνομικών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Το πρώτο βιβλίο της «Ο έρωτας δε θέλει τίτλο» κυκλοφόρησε το 2014.Από τις εκδόσεις «Νίκας» κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της «Το άνθος της ζωής».Στην εκδήλωση η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποίησης εμβολιασμού ή νόσησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου