ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο ο Παντελής Θαλασσινός

στο-βόλο-ο-παντελής-θαλασσινός-340431

Στις 24 Μαρτίου θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «Vox»

Αγαπημένες δημιουργίες θα ερμηνεύσει ο Παντελής Θαλασσινός, ο οποίος θα εμφανιστεί στην μουσική σκηνή «Vox» το βράδυ της 24ης Μαρτίου. Ο αγαπημένος δημιουργός και ερμηνευτής, ο οποίος ακολουθεί πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή στο πεδίο της διατήρησης των ελληνικών ηχοχρωμάτων, θα συναντηθεί από σκηνής, με τους πολυάριθμους φίλους του από τον Βόλο.

Ο Παντελής Θαλασσινός έχει κερδίσει επάξια εξέχουσα θέση στην καρδιά των φίλων του τραγουδιού, μέσα στα χρόνια που πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή για τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και για τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται επιτυχίες όπως «Τα Σμυρναίικα τραγούδια», «Ανάθεμά σε», «Εισιτήριο στην τσέπη σου» , «Καράβια Χιώτικα», οι οποίες παρασύρουν το κοινό σε ένα πάρτι, που έχει πάντα ως κατάληξη την ρυθμική προτροπή «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε».

Επιπλέον, έκπληξη για το κοινό θα είναι η παρουσίαση πέντε ακυκλοφόρητων τραγουδιών του από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Μαζί του εμφανίζονται οι : Δημήτρης Γασιάς, βιολί, Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιάννης Αγγελόπουλος, τύμπανα, Γιάννης Πλαγιαννάκος, μπάσο, Γιώργος Μακρής, γκάιντα, πνευστά, Δημήτρης Θεοχάρης, πιάνο, Νίκος Μέρμηγκας, λαούτο, μπουζούκι, Δημήτρης Πάντος, κιθάρες, Νανά Μπινοπούλου, τραγούδι. Οι πύλες ανοίγουν στις 10 το βράδυ και η τιμή εισόδου χωρίς ποτό είναι 15 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου