Στους ρυθμούς των «Puressence» o Βόλος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-20, 13:01:38
Στους ρυθμούς των «Puressence» o Βόλος

   Απόψε θα εμφανιστεί στον πολυχώρο «Αποθήκη» το αγαπημένο συγκρότημα

  Το αγαπημένο συγκρότημα των Ελλήνων, οι «Puressence» θα εμφανιστούν απόψε στον πολυχώρο «Warehouse», έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές, δημοφιλή κομμάτια από την 20χρονη καριέρα τους, καθώς και τον τελευταίο τους δίσκο «Solid State Recital».

Το συγκρότημα, το οποίο έχει αρκετούς προσωπικούς φίλους στην χώρα μας, αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες μέσω του James  Mudriczki, του τραγουδιστή τους, λέγοντας: «Κατανοούμε όλοι μας τη θέση στην οποία βρεθήκατε και, νομίζουμε, ότι κατανοούμε και τους λόγους. Έχουμε δει τη θέρμη σας ως λαό και έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολύ καλές σας στιγμές.

Θεωρούμε πάλι λογικό αυτή την εποχή να μην έχετε τόσες πολλές καλές στιγμές λόγω της κατάστασης. Έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο γίνεται πιο εφικτό το να ξαναπεράσουμε καλά μαζί σε μια ώρα που το χρειάζεστε περισσότερο! Μείνετε στα πόδια σας και κρατηθείτε στις αξίες σας που σας κάνουν τόσο αξιόλογο λαό. Αυτά θα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε συμφέρον οποιουδήποτε και θα επικρατήσουν!». Και κατέληξε: “We’re all Greeks, now!” Οι «Puressence» έχουν κυκλοφορήσει το άλμπoυμ Solid State Recital από την Rockarolla από πέρυσι το καλοκαίρι και από αυτό το άλμπουμ έχει ξεχωρίσει το κομμάτι “In Harns Way” το οποίο και παίζεται αδιαλείπτως από τα ραδιόφωνα όλης της χώρας έκτοτε.

Ένα ακόμα τραγούδι το οποίο περιέχεται στο άλμπουμ είναι το δεύτερο κομμάτι που ξεχώρισε, τιτλοφορείται “When Your Eyes Close” και είναι ένα ντουέτο με τη πασίγνωστη τραγουδίστρια Judy Collins από το Seattle των ΗΠΑ. 

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25% λιγότερο σε σχέση με τα κόστη των προηγούμενων πέντε ετών (τα οποία είχαν παραμείνει σταθερά), σύμφωνα με επιθυμία της ίδιας της μπάντας, και θα διαμορφώνονται στα 15 ευρώ στη προπώληση και στα 18 ευρώ στη πόρτα.

Η προπώληση συνεχίζεται και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα Seven (1.Πολυμέρη 77 & Περραιβού, τηλέφωνο, 2421025858, 2. Κ. Καρτάλη 222, τηλέφωνο, 2421053705, 3. Νέα Ιωνία - Λεωφόρος Ειρήνης 25, τηλέφωνο, 2421067143).  Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.30.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=