ΕΞΟΔΟΣ

«Σκηνές από έναν γάμο»

σκηνές-από-έναν-γάμο-330088

Το συγκλονιστικό έργο του Iνγκμαρ Μπέργκμαν «Σκηνές από έναν γάμο», σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 21.00 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου. Τον Γιόχαν ερμηνεύει ο Αντώνης Λουδάρος και τη Μαριάννα η Παυλίνα Χαρέλα.

Ενα ζευγάρι, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση; Ο Γιόχαν και Μαριάννα είναι, φαινομενικά τουλάχιστον, το τέλειο ζευγάρι. Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως;

Η κλασική ταινία του Μπέργκμαν «Σκηνές από έναν γάμο» έχει τιμηθεί με βραβείο καλύτερης ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες, με βραβεία καλύτερης ταινίας και σεναρίου από την Εθνική Ενωση Κριτικών των ΗΠΑ (NSFC) και χάρισε στην Λιβ Ούλμαν πολλά βραβεία και υποψηφιότητες για την ερμηνεία της. Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Ατζέντη Josef Weinberger Limited, Λονδίνο, για λογαριασμό του Ιδρύματος Ingmar Bergman.

Το πρωτότυπο κείμενο υπογράφει ο Iνγκμαρ Μπέργκμαν, τη μετάφραση – διασκευή και τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Λουδάρος, τα σκηνικά η Μαρία Φιλίππου, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα, τη μουσική επιμέλεια ο Αντώνης Ζαχαράκης, την κινησιολογία η Ελένη Χρυσομάλλη, τους φωτισμούς ο Ανέστης Ατακτίδης.

Βοηθός σκηνοθέτη Τάσος Κοντόγιωργας, γραφιστικά Αριστοτέλης Σομπότης, φωτογραφία αφίσας Νίκος Σεϊδαρίδης , www.sofinis.com, οργάνωσης παραγωγής – επικοινωνίας Κρίτωνας Ζαχαριάδης, υποστήριξη επικοινωνίας Κατερίνα Νικολάου, υπεύθυνος περιοδείας Γιώργος Κατσιβαρδέλος, make up artist Eφη Βαλασιάδου, hair styling Χριστίνα Χρυσοχοίδου, παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου.

Το τραγούδι της παράστασης «Αποκάλυψη η αγάπη» ερμηνεύει η Βίκη Καρατζόγλου, σε μουσική του Στέφανου Κόκκαλη και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση. Τους χαρακτήρες της παράστασης ενσαρκώνουν οι Αντώνης Λουδάρος και Παυλίνα Χαρέλα. Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 15 ετών.

Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ, 12 ευρώ μειωμένο (ανέργων, φοιτητών). Προπώληση 12 ευρώ στο viva.gr και το βιβλιοπωλείο Λύχνος. Το Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας βρίσκεται στη διεύθυνση Μανδηλαρά και Σταδίου, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2310423925. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Η παράσταση ανεβαίνει με την τήρηση όλων των κανόνων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.

Δεδομένων των περιορισμών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Παρακαλούνται οι θεατές να προαγοράζουν τα εισιτήριά τους για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του θεάτρου.

Η είσοδος στο θέατρο γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου