Εκδήλωση γνωριμίας με την Παιδική Βιβλιοθήκη

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-29, 15:45:31
Εκδήλωση γνωριμίας με την Παιδική Βιβλιοθήκη

Αύριο Παρασκευή στο ΚΔΑΠ Νεάπολης

Εκδήλωση γνωριμίας διοργανώνεται στην Παιδική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης αύριο Παρασκευή 30 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα διοργανωθεί στον χώρο της Βιβλιοθήκης στις 11:00.

Γίνεται με στόχο την παρουσίασή της μετά από την παραλαβή νέας δωρεάς 420 βιβλίων από το Κοινωφελές Ιδρυμα Κοινωνικού Πολιτιστικού Εργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.).

Η Παιδική Βιβλιοθήκη του Κ.Δ.Α.Π. Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου συμμετέχει από το 2012 στις καλοκαιρινές εκστρατείες ανάγνωσης και δημιουργικότητας του Future Library. Τον Σεπτέμβριο του 2015 το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. δώρισε μέσω του Future Library 253 βιβλία στην Παιδική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης για τον εμπλουτισμό της συλλογής της. Φέτος, έχει επιλεγεί για δεύτερη φορά ως παραλήπτης δωρεάς 420 βιβλίων.

Η Παιδική Βιβλιοθήκη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών άρχισε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2000. Είναι δανειστική και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και νέους, καθώς και στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. Η εγγραφή και ο δανεισμός είναι δωρεάν. Στη Βιβλιοθήκη υπάρχουν 12.500 τίτλοι βιβλίων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, για εφήβους, νέους, αλλά και βιβλία για γονείς, εκπαιδευτικούς καθώς επίσης λευκώματα και βιβλία τέχνης.

Το Κ.Δ.Α.Π. Νεάπολης είναι συγχρηματοδοτούμενη δομή από την Ε.Ε. και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Η Παιδική Βιβλιοθήκη ΚΔΑΠ Νεάπολης βρίσκεται στην οδό Νεαπόλεως 76. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ.: 2421064336 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, www.kdap.gr, http://kdapneapolis.blogspot.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=