ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφθονο θεατρικό γέλιο

αφθονο-θεατρικό-γέλιο-509943

Η ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο παρουσιάζει την κωμωδία «Πάστα φλώρα αγάπη μου»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες της θεότρελης κωμωδίας «Πάστα φλώρα αγάπη μου», που θα παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι από τη θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο του Σταμάτη Παγασαίου.

Η πρεμιέρα είναι αύριο Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στη Δράκεια. Το ταξίδι της παράστασης θα συνεχιστεί 31 Ιουλίου στο Κεραμίδι και στη Μακρυράχη στις 7 Αυγούστου, σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και κορονοϊού επιτρέποντος.

Πρόκειται για τη γνωστή αγαπημένη κινηματογραφική επιτυχία «Μια τρελή – τρελή οικογένεια» των Τσιφόρου – Βασιλειάδη, που λάτρεψαν όλοι στον κινηματογράφο με τη Μαίρη Αρώνη, την Τζένη Καρέζη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη στους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Σταμάτης Παγασαίος, με απόλυτο σεβασμό στο κλασικό και αξεπέραστο κείμενο των συγγραφέων. Οι πρόβες άρχισαν πέρυσι και συνεχίστηκαν και φέτος, στην αρχή διαδικτυακά και στη συνέχεια ζωντανά, με στόχο η παράσταση να χαρίζει δύο ώρες ξενοιασιάς στους κατοίκους της περιφέρειας της Μαγνησίας.

Το σκηνικό είναι του Μιχάλη Φυγετάκη και ακούγεται η αυθεντική μουσική του Μίμη Πλέσσα. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλη Βρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Μιχάλης Φυγετάκης, Κατερίνα Ρεφενέ, Στήβη Παγωνάρη, Μέλινα Ζάχου, Σπύρος Λαζάρου. Στον ρόλο του Μίκη εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος. Υπεύθυνος ήχου ο Νίκος Ραΐδης.

Η παράσταση ανεβαίνει με την πολύτιμη υποστήριξη του Πορφυρογένειου Ιδρύματος και του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

«Φορέστε τη μάσκα σας και το αντισηπτικό σας και ελάτε να απολαύσετε δύο ώρες γέλιου», υπογραμμίζουν οι συντελεστές της παράστασης. Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 6932154070, 6934838636 και στο [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου