ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης στον Βόλο

ο-μάριος-φραγκούλης-στον-βόλο-564337

Την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 21.00 ο διακεκριμένος ερμηνευτής στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

Συγκλονιστική μουσική βραδιά για τους πολυάριθμους θαυμαστές του Μάριου Φραγκούλη, η συναυλία του διακεκριμένου ερμηνευτή, την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 21.00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους μαζί με παρέα νέων καλλιτεχνών. Παράσταση, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι για λίγες εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, αγαπήθηκε πολύ και αγκαλιάστηκε από το κοινό, αλλά λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει αλλού.

Φέτος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει ξανά, με ανανεωμένο πρόγραμμα και εξαιρετικούς μουσικούς σε μοναδική βραδιά στις 15 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Καλεσμένοι του Μάριου Φραγκούλη είναι τρεις ξεχωριστοί ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η Δήμητρα Σελεμίδου, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Βασίλης Κούρτης.

Ο διάσημος ερμηνευτής, που έχει συμπράξει στην 30χρονη πορεία του με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ώς την Ασία, παρουσιάζει ανθολογία από σπουδαία κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών.

Από τους Nicola Piovani, Luciο Dalla, Jose Maria Cano, Michel Legrand και Cole Porter έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Καραΐνδρου, τον Νίκο Αντύπα και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, περνώντας από τον βαθύ λόγο του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Παρασκευά Καρασούλου και της Λίνας Νικολακοπούλου το πρόγραμμα συγκεντρώνει εμβληματικά και αγαπημένα τραγούδια. Φυσικά δεν θα λείψουν τα τραγούδια στα οποία έχει γράψει τη μελωδία ο ίδιος ο Μάριος από τον τελευταίο του δίσκο «Γαλάζια Λίμνη».

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τον ήχο των σπουδαίων τραγουδιών.

Συναυλία μαγική που θα ενώσει ξανά με ωραία τραγούδια, δυνατές ερμηνείες, θετική διάθεση και ελπίδα. Ολα όσα κάνουν μια συναυλιακή εμπειρία μοναδική.

Στη συναυλία θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, που επιβάλλουν η πολιτεία και το Υπουργείο Υγείας.

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 – 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού. Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται. Κατά την προσέλευση θα ληφθούν μέτρα για την τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών, το ίδιο και κατά την αποχώρησή τους από το θέατρο. Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την παραμονή τους στο θέατρο.

Τιμή εισιτηρίων 18 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Προπώληση πραγματοποιείται τηλεφωνικά 2107234567, online www.ticketservices.gr, εκδοτήριο Πανεπιστημίου 39 και στα καταστήματα Public.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου