ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μια Ελλάδα φως»

μια-ελλάδα-φως-564349

H Κωνσταντίνα τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

Η καταξιωμένη και διαχρονική ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα θα δώσει συναυλία τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 21.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Το φετινό καλοκαίρι παίρνει τις πολύτιμες μουσικές αποσκευές της και ταξιδεύει σε «Μια Ελλάδα φως», με μια θάλασσα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία της, αλλά και με αγαπημένες επιτυχίες σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών. «Από Γλυφάδα Μαρακές» ανεβάζει «Στους πέντε ανέμους» και ας λέει «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο», «Στον επόμενο τόνο» έρχεται ανθισμένη «Σαν τριαντάφυλλο» για να κάνει δικό μας «Κι αυτό το βράδυ» στη «Ζάλη» του καλοκαιριού και να αφήσει το δικό της «Σημάδι».

Στο μοναδικό μουσικό οδοιπορικό, την Κωνσταντίνα πλαισιώνει πολυμελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη.

Μαζί με την Κωνσταντίνα τραγουδούν οι Τίνα Αλεξοπούλου και Γιώργος Χουβαρδάς.

Την ενορχήστρωση – διεύθυνση ορχήστρας ανέλαβε ο Γιώργος Παγιάτης. Τη δημοφιλή ερμηνεύτρια πλαισιώνουν οι μουσικοί: Πιάνο Γιώργος Παγιάτης, μπουζούκι Στέλιος Τζανετής, τύμπανα Χρήστος Αλεξόπουλος, μπάσο Πόλυς Πελέλης, ηλεκτρονική και ακουστική κιθάρα Σπύρος Βλάχος. Παραγωγή Ιωάννης Τρουλλινός – Life Works Productions.

Τιμές εισιτηρίων στην προπώληση 12 ευρώ και γενική είσοδος 14 ευρώ. Σημεία προπώλησης VIVA.GR στην διαδικτυακή διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/konstantina-live/, στα Viva Spots και την WIND.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. «Καθώς ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την Πολιτεία», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές της συναυλίας.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου