ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακή συναυλία

διαδικτυακή-συναυλία-594779

Μουσική βραδιά σε συνεργασία με το Ιδρυμα Ωνάση στο Lab Art

Μοναδικό live show που θα μεταδοθεί διαδικτυακά αύριο Κυριακή 16 Μαΐου, στις 11 το βράδυ. Σε σύμπραξη του Ιδρύματος Ωνάση και του Lab Art, το εγχείρημα Stages A/Live καταφτάνει στον Βόλο και από τον συναυλιακό χώρο του Τσαλαπάτα μεταφέρει στις οθόνες του κοινού εμφάνιση όλο ηλεκτρισμό.

«Η συναυλία των Bazooka, της εναλλακτικής garage punk μπάντας που έχει καταγωγή από την πόλη του Βόλου και δισκογραφεί σε ελληνικό στίχο με παγκόσμια αναγνώριση, είναι η καλύτερη αφορμή να συντονιστούμε ξανά με νότες και χαμόγελα αισιοδοξίας», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Ακολουθώντας μια αυθεντική πρωτοβουλία ενδυνάμωσης και αναβίωσης των συναυλιακών χώρων ανά την Ελλάδα, μετά από στάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το Stages A/Live επιλέγει το Lab Art ως τον πιο αναγνωρισμένο χώρο της επαρχίας για να αναδείξει μια πρόταση 100% βολιώτικη.

Με τη σκηνοθετική ματιά του Χρήστου Σαρρή και του επιτελείου του, μια άρτια σε εικόνα και ήχο performance περιμένει το κοινό αύριο Κυριακή στις 11 το βράδυ. Με άνεση από τον καναπέ ή από κινητό όπου βρίσκεται ο καθένας, «ερχόμαστε λίγο πιο κοντά με μια συναυλία χωρίς θεατές αλλά με πολλή μουσική, μέχρι να καταφέρουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί σε κάποιο live», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Με όποιο τρόπο το κοινό επιθυμεί, μπορεί να συνδεθεί στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο youtube και για μία ώρα διάρκεια μέσα από το δρώμενο αυτό να ακούσει το σχήμα να παίζει μέσα από το βιομηχανικό χώρο του Lab Art.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου