ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περιοδική έκθεση φωτογραφίας

περιοδική-έκθεση-φωτογραφίας-596269

Πλαισιώνει δημιουργικά την επαναλειτουργία του Μουσείου της Πόλης του Βόλου

Επαναλειτουργεί το Μουσείο της Πόλης του Βόλου στα Παλιά, Φερών 17, μετά από διάστημα έξι μηνών περίπου, που ήταν κλειστό λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στον χώρο περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου λειτουργεί η έκθεση με τίτλο «Μουσείο της Πόλης του Βόλου: Φωτογραφικές εντυπώσεις». Πρόκειται για έργα μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου, που αποτύπωσαν, ο καθένας με τη δική του ματιά, το Μουσείο Πόλης. Τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης, που συμμετέχουν στην έκθεση, που διαρκεί έως την Κυριακή 30 Μαΐου, είναι οι: Αντα Αλεξίου, Απόστολος Αλεξίου, Τζένη Γεωργακάκου, Σπύρος Δαπόντας, Οδυσσέας Ζαγορίτης, Λεωνίδας Ζωγράφος, Παύλος Καρανίκος, Ρίτσα Καρασμάνογλου, Γιάννης Κοϊνάκης, Λέων Μουρτζούκος, Αντώνης Παναγιώτου, Σοφία Παπασταύρου, Ειρηάννα Πεκοπούλου, Βάσω Προβελεγγίου – Λεπίδα, Αργύρης Ρουσογιάννης, Νέστορας Φανός EFIAP/b – GPU CR2 – EHPS.

Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό είναι Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή 10.30 – 13.30, Τετάρτη και Παρασκευή 10.30 – 13.30 και 18.00 – 21.00, Δευτέρα κλειστό.

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον covid 19, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας και έως 5 άτομα σε κάθε όροφο. Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά το άγγιγμα αντικειμένων κι εκθετικών επιφανειών.

Οσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο της Πόλης του Βόλου, είναι στη διάθεσή τους το τηλέφωνο 2421029878 και το e – mail [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου