«Χρονικά του Είκοσι Ενα»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-29, 14:47:24
«Χρονικά του Είκοσι Ενα»

Επετειακή εφημερίδα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης

 

 

Mηνιαία εφημερίδα εκδίδει από τον τρέχοντα Απρίλιο και έως το τέλος του έτους ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Τα «Χρονικά του Είκοσι Eνα» είναι μια πρωτότυπη έκδοση, στην οποία καταγράφονται σημαντικά γεγονότα της Επανάστασης και του Αγώνα της Ανεξαρτησίας των Ελλήνων που συνέβησαν κατά τον αντίστοιχο μήνα κυκλοφορίας της εφημερίδας.

Παράλληλα με τα βασικά γεγονότα καταγράφονται μικρότερες ειδήσεις που αφορούν, όχι μόνο τη δράση στο πεδίο της μάχης, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές, αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις, πάντοτε σε άμεση συνάρτηση με την Επανάσταση.

Η εφημερίδα θα διανέμεται δωρεάν στην πόλη της Νέας Σμύρνης και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και θα αναρτάται παράλληλα στο διαδίκτυο, στη σελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης στο facebook.

Οι αναγνώστες θα μπορούν να αναζητήσουν την έκδοση κάθε μήνα ώστε να ολοκληρώσουν τη συλλογή τους, ενώ στο τέλος του χρόνου σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένας τόμος με τις εφημερίδες και να διανεμηθεί σε δημοτικές και σχολικές βιβλιοθήκες.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=