Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στις μουσικές ρίζες με νέο τραγούδι

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-29, 14:38:20
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στις μουσικές ρίζες με νέο τραγούδι

Μπορεί να τον έχουμε ταυτίσει με τον ηλεκτρικό ήχο, αυτή τη φορά όμως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξαφνιάζει ευχάριστα τους πολυπληθείς θαυμαστές του, με το νέο του τραγούδι «Σελήνη κι άστρα» στο οποίο πρωταγωνιστικό μουσικό ρόλο παίζει το ούτι.

Πρόκειται για ένα κομμάτι με όμορφη μελωδία διά χειρός Αλέξανδρου Χατζηνικολιδάκη, συγκινητικούς στίχους γραμμένους από τον Χρήστο Φλουρή και φυσικά με την παθιασμένη ερμηνεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι οι πραγματικά ξεχωριστοί καλλιτέχνες τολμούν και δεν εφησυχάζουν.

Το τραγούδι «Σελήνη και άστρα» αποτελεί τον τρίτο προπομπό, ύστερα από το «Μίλα σιγά» και το «Αγρίμι», της ερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του τραγουδιστή που θα έχει τίτλο «Αντίλαλος». Πρόκειται για ένα αντίδωρο σε αυτά που τον μεγάλωσαν και τις μουσικές τον ναυτικών που τον ταξίδεψαν. Σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες του, δοσμένη με μια σύγχρονη ματιά και με μια φωνή που συγκινεί και πάλι με την τρυφερότητά της.

Τη μουσική συνέθεσε ο Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης και τους στίχους ο Χρήστος Φλουρής και θα περιλαμβάνεται στο ερχόμενο νέο άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Αντίλαλος» που θα κυκλοφορήσει την τρέχουσα χρονιά.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=