ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακά εργαστήρια για ελληνόφωνα και αγγλόφωνα παιδιά

διαδικτυακά-εργαστήρια-για-ελληνόφω-633871

Δημιουργικές δραστηριότητες αναπτύσσονται διαδικτυακά για τα παιδιά

Τα εργαστήρια του Σαββατοκύριακου του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης πραγματοποιούνται κάθε μήνα οnline για τα ελληνόφωνα παιδιά, ενώ από τις 18 Απριλίου αρχίζουν online εργαστήρια και για αγγλόφωνα παιδιά.

Tα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, από φέτος πραγματοποιούνται online.

Τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο κατά τη διάρκεια που το μουσείο θα παραμένει κλειστό, αλλά καθιερώνονται και μετά, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε οικογένειες απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και σε ελληνόφωνα και αγγλόφωνα παιδιά της ομογένειας στο εξωτερικό.

Μέχρι και τον Μάιο, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά και γονείς σε κάθε γωνιά του πλανήτη θα μπορούν να γνωρίσουν διαδικτυακά το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική.

Τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου υλοποιούνται με την υποστήριξη της Eurolife FFH, στρατηγικού συνεργάτη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου