LIFE STYLE

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε επιστολή στον πατέρα του πιο διάσημου Έλληνα σκύλου

η-πρόεδρος-της-δημοκρατίας-έστειλε-επ-656654

Το «Πήραμε Σκύλο» του Κυριάκου Αθανασιάδη από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος έχει ήδη γίνει viral, αφού χιλιάδες σκυλιά άνθρωποι το έχουν ήδη προμηθευτεί, διαβάσει, συζητήσει στα social και προτείνει σε φίλους.

Ο Αρσέν είναι ένα από τα τρία ζώα που έχει ο Κυριάκος Αθανασιάδης: το γλυκό, αρσενικό αυτό pug που είναι κυριολεκτικά influencer, έχει μια αδερφή ίδιας ράτσας, την φαγανή Άγκαθα και μια πανέμορφη γάτα Άγκυρας, την Φαντομά. Ο Αρσέν είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Κυριάκος Αθανασιάδης έγραψε αυτό το βιβλίο-άλλωστε, ο Αρσέν πρωταγωνιστεί μες στις σελίδες του είτε ως ήρωας των αφηγήσεων, είτε ως εικονιζόμενος στα εξαιρετικά σκίτσα.

Όταν ο συγγραφέας έστειλε το τελευταίο του βιβλίο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκείνη ανταποκρίθηκε-προς τιμήν της- με ένα σύντομο, αλλά ουσιαστικό γράμμα, στο οποίο δεν παρέλειψε να αναφέρει τον αγαπημένο όλων μας, Αρσέν, αλλά και την γάτα της!

Γράφει η Πρόεδρος:

Αγαπητέ κύριε Αθανασιάδη,

Ευχαριστώ θερμά για την αποστολή του βιβλίου σας «Πήραμε Σκύλο». Έχω δει τα αξιαγάπητα και διάσημα σκυλάκια σας (φοβερός ο Αρσέν), αλλά οι υποχρεώσεις στο Προεδρικό δεν μου αφήνουν περιθώρια για πολυτεκνία…προς το παρόν. Η Καλυψώ καλύπτει το χώρο ήδη. Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία της στα αδέσποτα

Η προεδρική γάτα Καλυψώ

Δείτε την ανάρτηση του Αρσέν για την τιμή που του έκανε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου