Διαγωνισμοί διηγήματος

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-26, 17:52:08
Διαγωνισμοί διηγήματος

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821

 

Εμβληματική χρονιά το 2021, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης και την ανεξαρτησία του Ελληνικού Κράτους. Με αφορμή το σημαντικό ιστορικό γεγονός η οργανωτική ομάδα του FANTASY FESTIVAL ανακοινώνει δύο μεγάλους διαγωνισμούς συγγραφής διηγήματος και εικονογράφησης, με κοινό θέμα «Επανάσταση τώρα!».

«Εξερευνούμε την έννοια της επανάστασης ως ιδέα, ως κοινωνικό φαινόμενο, που μπορεί να μεταβάλει παγιωμένη κατάσταση, που θεωρείται δεσμευτική ή/και καταπιεστική, ως ριζική καινοτομία, ως εφηβική έξαψη κ.τ.λ. Ψάχνουμε την ψυχική δύναμη και τη θέληση που πηγάζει από τον άνθρωπο και μπορεί να αλλάξει ολοσχερώς τη ζωή του και τις σαρωτικές συνέπειες που επιφέρει μια εκ βάθρων μεταβολή» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Οι διαγωνισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη, η συμμετοχή είναι δωρεάν και στους διακριθέντες θα δοθούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ και έπαινοι διάκρισης. Παράλληλα, τα καλύτερα διηγήματα και εικονογραφήσεις θα συμπεριληφθούν σε συλλογή, που θα εκδοθεί από τους διοργανωτές. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ στο www.fantasyfestival.gr.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=