ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Καθ’ οδόν» νέα έκδοση

καθ-οδόν-νέα-έκδοση-782159

Το νέο βιβλίο του π. Θεόδωρου Μπατάκα, προέδρου του «Εσταυρωμένου»

«Καθ’ οδόν» τιτλοφορείται η νέα έκδοση του «Εσταυρωμένου». Πρόκειται για το νέο βιβλίο του π. Θεοδώρου Μπατάκα, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου «Ο Εσταυρωμένος» και εφημέριου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου.

Στις 146 σελίδες της νέας έκδοσης φιλοξενούνται βιώματα και εμπειρίες του συγγραφέα από την πολυετή ιερατική του διακονία. Ο λόγος του είναι απλός και κατανοητός από όλους.

Τη φιλολογική επιμέλεια ανέλαβε η Κερασία Παπαγεωργίου – Γκαβανούδη φιλόλογος και ο πρόλογος υπογράφεται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσόστομο.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον Μητροπολίτη Θερμοπυλών Ιωάννη, καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιάς Πεντέλης Αττικής και τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Εσταυρωμένου».

Παραγγελίες – διάθεση στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Μητρόπολης Δημητριάδος, παράρτημα του «Εσταυρωμένου», Θουκυδίδου 10, στον Βόλο, με τηλέφωνο και fax: 2421310021 και στο Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων, Κ. Καρτάλη 152, στον Βόλο, με τηλέφωνο 2421030054.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου