ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτος πανελλήνιος λογοτεχνικός διαγωνισμός από τις εκδόσεις Hλιαχτίδα

πρώτος-πανελλήνιος-λογοτεχνικός-δια-785768

Οι εκδόσεις Hλιαχτίδα προκηρύσσουν τον πρώτο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό 2020 – 2021, με ημερομηνία λήξης 28 Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τις κατηγορίες διήγημα έως 1.500 λέξεις και παιδικό παραμύθι έως 600 λέξεις.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν ενήλικες άνω των 18 ετών. Τα έργα πρέπει είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα. Ο δημιουργός εγγυάται το πρωτότυπο του έργου του. Με την αποστολή του έργου ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και στις δυο κατηγορίες με αδημοσίευτο έργο τους. Η βράβευση σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό νοείται ως δημοσίευση.

Τελευταία ημερομηνία αποστολής των έργων ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα έργα τους στο email [email protected] αναφέροντας στο θέμα την κατηγορία συμμετοχής τους, με τον εξής τρόπο: Στο πρώτο αρχείο θα είναι το έργο τους με το ψευδώνυμό τους και κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο.

Στο δεύτερο αρχείο θα είναι τα στοιχεία τους, τίτλος του έργου, όνομα, επώνυμο, ψευδώνυμο, πόλη, τηλέφωνο επικοινωνίας, email.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 22 Μαρτίου στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Ηλιαχτίδα www.ekdoseisiliaxtida.gr. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο email τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου