«Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-12-05, 16:51:39
«Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού»

Διαδικτυακό εργαστήρι αφήγησης για ενήλικες διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς

 

 

Εργαστήρι αφήγησης για ενήλικες με τίτλο «Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού», με την αφηγήτρια και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα, διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμαστούν στην τέχνη της αφήγησης. Με αφορμή κείμενα από την ελληνική και την παγκόσμια λογοτεχνία και με βιωματικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σε απλές τεχνικές αφήγησης ώστε να μπορούν να διηγούνται αγαπημένες τους ιστορίες.

Το εργαστήριο θα διοργανωθεί διαδικτυακά στις 9 Δεκεμβρίου, 11:00 -13:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι. Τα τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες είναι 210 3739651-2 και η ηλεκτρονική διεύθυνση www.piop.gr.

«Το χαρτί αλλιώς…»

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει σε ψηφιακή μορφή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το χαρτί αλλιώς...».

Στόχος του προγράμματος είναι να εξοικειώσει περισσότερο με την έννοια του χαρτιού και την ιστορικότητά του. Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν για τις πρώτες απόπειρες του ανθρώπου να εκφραστεί μέσω της γραφής, καθώς και για διάφορα άλλα υποστρώματα γραφής που χρησιμοποιήθηκαν μέχρι να ανακαλυφθεί και να διαδοθεί το χαρτί με τη σημερινή του μορφή.

Τέλος, ακολουθώντας απλές οδηγίες και επαναχρησιμοποιώντας χαρτί που βρίσκεται ένα στάδιο πριν την ανακύκλωση, φτιάχνουν το δικό τους χειροποίητο αντίστοιχο.

Το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ βρίσκεται στη διεύθυνση Δωρίδος 2 - Λεωφόρος Ειρήνης 14, στον Ταύρο, με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3418051 και ηλεκτρονική διεύθυνση www.piop.gr.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=