ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με καντάδες και κρασί

με-καντάδες-και-κρασί-380464

Αποκριάτικη εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στο Βόλο

Οι καλύτεροι χορωδοί και κανταδόροι του Βόλου τραγουδούν και χορεύουν, σε ένα κεφάτο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 8.30 μμ στην «Φίλια γη» που βρίσκεται στο δρόμο Βόλου –Άλλης Μεριάς. Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Δεν πάω σπίτι μου απόψε» και συνδιοργανωτές είναι ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, η περίφημη και ιστορική Βολιώτκη Χορωδία και η εξαιρετική Χορωδία των Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας, που έχουν ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια την πανελλήνια γνωστή στο χώρο των χορωδιών κ. Στάσα Τζάλλα . Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, όσους αγαπούν τις δυνατές συγκινήσεις μέσα από τα αξέχαστα τραγούδια της καντάδας ,του κρασιού και της Αποκριάς. Υπενθυμίζεται ότι οι συνδιοργανωτές της μεγάλης αυτής βραδιάς, συνέπραξαν τον Ιούνιο του 2010 στο μεγάλο αφιέρωμα στον Μ. Χατζιδάκι, σε μια μοναδική συναυλία στο Θερινό Θέατρο Βόλου, όπου τιμήθηκε και η Μαρία Φαραντούρη, αλλά και πέρυσι στην απίστευτη βραδιά καντάδας με τον ίδιο τίτλο «Δεν πάω σπίτι μου ..απόψε..!!». Σχεδιάζουν, δε, και άλλες μεγάλες και σπουδαίες δράσεις, με τη συνεργασία εκατοντάδων καλλιτεχνών, δείχνοντας την πολιτισμική δυναμική της πόλης του Βόλου.

Τραγουδούν καλύτεροι κανταδόροι του Βόλου, πιάνο παίζει ο Ν. Νεύρος, σαξόφωνο ο Δ. Πετρής. Συμμετέχουν η Βολιώτικη Χορωδία και η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας. Σε όλα τα τραγούδια, πέρα από τους χορωδούς και κανταδόρους, θα συμμετέχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, σε μια εκδήλωση που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του Βόλου. Το πλούσιο μενού της βραδιάς θα συνοδεύεται από εκλεπτυσμένες γεύσεις των περίφημων και εκλεκτών κρασιών βιολογικών αμπελώνων της επαρχίας Ελασσόνας. Εξάλλου τα προϊόντα της επαρχίας Ελασσόνας είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχουν πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις εξαιρετικές συνθήκες παραγωγής τους και την ποιότητά τους ,όπως είναι το «αρνάκι-κατσικάκι Ελασσόνας», η περίφημη «ΦΕΤΑ Ελασσόνας» και τα δυσεύρετα κρασιά από τους Βιολογικούς αμπελώνες της περιοχής, που κερδίζουν συνεχώς νέες αγορές.

Η συμβολική τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ που περιλαμβάνει πλήρες μενού, αναψυκτικά, άφθονο βιολογικό κρασί των «θεών του Ολύμπου»). Για την προμήθεια καρτών, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν απαραίτητα με τα Δ.Σ των διοργανωτών στα τηλέφωνα 6974-881944 Κ. Σκριάπας , 6938-318195 Γ.Τουφεξής, 6947-024547 Μπάμπης Σκυργιάννης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου