ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση

ζωντανή-διαδικτυακή-μετάδοση-816465

H πολυβραβευμένη παράσταση «Ευρυδίκη» σε live streaming από το Θέατρο Πορεία

Το συγκινητικό έργο της Sarah Ruhl «Ευρυδίκη» σκηνοθετημένο ως underground μιούζικαλ από τον Δημήτρη Τάρλοου, με την πρωτότυπη μουσική της Κατερίνας Πολέμη να ερμηνεύεται ζωντανά επί σκηνής, επιστρέφει ανανεωμένο και σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση. Η εξαιρετική παράσταση του θεάτρου Πορεία ξανασυστήνεται στο κοινό, με έναν εξαιρετικό θίασο, από σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ μέσω live streaming.

Η πολυβραβευμένη Αμερικανίδα συγγραφέας και υποψήφια για βραβείο Πούλιζτερ δανείζεται τον πασίγνωστο μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, για να γράψει ένα σύγχρονο έργο που μιλάει με χιούμορ και ευαισθησία για την παντοτινή αγάπη και τα λεπτά όρια που χωρίζουν τη ζωή από τον θάνατο.

Τον ρόλο της Ευρυδίκης ερμηνεύει η Κόρα Καρβούνη ενώ παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί Γιάννης Νταλιάνης, Λαέρτης Μαλκότσης, Ορέστης Χαλκιάς, Μιχάλης Αφολάνιο, Νεφέλη Μαρκάκη και Αρετή Τίλη.

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις live streaming αναμεταδόσεις μπαίνοντας στην ηλεκτρονική σελίδα του θεάτρου Πορεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου