ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Πυξ Λαξ κάνουν την έκπληξη με live streaming παράσταση

οι-πυξ-λαξ-κάνουν-την-έκπληξη-με-live-streaming-παρ-831071

Σε περίοδο που κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», οι Πυξ Λαξ έρχονται να μας χαρίσουν μοναδική βραδιά και να μας θυμίσουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν η μουσική και οι μουσικοί στη ζωή μας.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 20.00 η μπάντα, που έβαλε λόγια στα συναισθήματά μας, θα παρουσιάσει live streaming παράσταση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ 50 θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία από κοντά, στο θέατρο Χώρος, Πραβίου 6, στην Αθήνα.

Βραδιά γεμάτη ενέργεια, με ηλεκτρικό ήχο, αναμνήσεις, αλλά και ανάγκη για σμίξιμο, έστω και από απόσταση, καθώς οι Πυξ Λαξ θα παρακολουθούν ζωντανά από το θέατρο Χώρος τα σχόλια που θα μπορούν να στέλνουν οι ακροατές μέσω της πλατφόρμας του live streaming.

Οι Πυξ Λαξ, με αποστάσεις ασφαλείας, αλλά χωρίς όρια και περιορισμούς στα συναισθήματα, στρέφουν το βλέμμα στο αβέβαιο μέλλον και με ασπίδα όλα τα τραγούδια τους που έγραψαν ιστορία και όλα όσα αγάπησαν είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν για μια ακόμη φορά το κοινό.

Συντελεστές της live streaming παράστασης οι μουσικοί Παναγιώτης Σπυρόπουλος ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Σάλτας πλήκτρα, Χάρης Μιχαηλίδης ηλεκτρική κιθάρα, Ελευθερία Ναθαναήλ πλήκτρα, ακορντεόν, Βαγγέλης Μαρκαντώνης μπάσο, Αλέκος Κούρτης τύμπανα, Γιώργος Παχής λαούτο, τόμπρα, τζουράς, μπαγλαμάς.

Στον σχεδιασμό φωτισμών – σκηνοθεσία ο Περικλής Μαθιέλης, στη μίξη ήχου ο Νίκος Παππάς, στην ηχοληψία σκηνής ο Σάκης Πυριόχος. Παραγωγή Γιώργος Μαυράκης, live streaming Live Moment (Γιώργος Μαυράκης – Μιχάλης Σπυρίδωνος).

Τιμή διαδικτυακού εισιτηρίου 5 ευρώ, τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. H προπώληση θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες μέσω πλατφόρμας, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με το εισιτήριό τους οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν κωδικό και την ημέρα της διοργάνωσης θα έχουν πρόσβαση στη διαδικτυακή συναυλία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου