Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-29, 17:22:22
Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου

Στη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής προχώρησε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου.

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, που προηγήθηκε, ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Ράπτης και ο απερχόμενος ταμίας Πάνος Θεοφάνης προχώρησαν σε οικονομικό απολογισμό της διετίας 2018-2020.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2020-2022 έχει ως εξής: Πρόεδρος Βασιλική Λύτρα, αντιπρόεδρος Ιωάννης Γιώτης, γραμματέας Γεωργία Ζαχαρού, ταμίας Αθανάσιος Μακρυγιάννης, κοσμήτορας Μαριάνα Μπουντούρη, έφοροι Δημήτριος Γκέκας και Θωμάς Γιαννάκος και αναπληρωματικά μέλη Πάνος Θεοφάνης και Κων/νια Καραμήτζιου.

Εξελεγκτική επιτροπή: Νικόλαος Γκέκας και Ευαγγελία Λύτρα.

«Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών, όπως και σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου μας, ήταν ενθαρρυντικές για την περαιτέρω συνέχιση της δράσης μας. Ο ρόλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κρίνεται καθοριστικός για την πραγμάτωση των ιδανικών και των στόχων του Συλλόγου μας με την αξιοποίηση όλων των νέων προτάσεων και ιδεών. Εντυπωσιακή είναι, μάλιστα, η ενίσχυση του δυναμικού του Διοικητικού Συμβουλίου με νεαρά μέλη που διακρίνονται για το μεράκι τους και τις πρωτοβουλίες τους. Φυσικά, η δυναμική δράση μας στηρίζεται σε όλα τα μέλη, παλιότερα και νέα, καθώς και στους φίλους του Συλλόγου που εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθεια τους και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε προσπάθεια» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=