ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρόλος έκπληξη για τον Βολιώτη Αργύρη Πανταζάρα

ρόλος-έκπληξη-για-τον-βολιώτη-αργύρη-π-837340

Ο ταλαντούχος Βολιώτης ηθοποιός από τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» στις «Αγριες Μέλισσες»

Μετά την ερμηνεία του στη σειρά «Κόκκινο ποτάμι», η οποία τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό, ο ταλαντούχος Βολιώτης ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά «Αγριες Μέλισσες» και ενσαρκώνει τον Τάκη Δοξαρά σε έναν ακόμη ρόλο έκπληξη.

Από τον ρόλο του Θέμη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, σε ένα νέο χαρακτήρα, μια νέα τηλεοπτική συνάντηση έκπληξη, για το κοινό που τον ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, κατατάσσοντάς τον στα πιο λαμπερά ταλέντα.

Η συμμετοχή του στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, θα ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές του πολυεπίπεδου ταλέντου του, της εκφραστικής του ωριμότητας και της βαθιάς αγάπης του για την υποκριτική τέχνη. Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Αργύρης Πανταζάρας. Είναι γνωστός στο πανελλήνιο και μέσα από τον συγκεκριμένο χαρακτήρα προσθέτει ένα ακόμη σπουδαίο κεφάλαιο στο καλλιτεχνικό βιογραφικό του.

Mπουζουκτσής που εργάζεται στο καμπαρέ «Χαβάη», θα γνωρίσει τη Δρόσω, στη διάρκεια της μετακόμισής της στην Αθήνα και θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγριες Μέλισσες».

Είναι καταφερτζής, μαλαγάνας, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και με το καλό και με το άγριο, αν χρειαστεί. Θα δημιουργήσει μια ιδιότυπη σχέση με τη Δρόσω και θα δώσει μάχη για να την κρατήσει κοντά του.

Την ώρα που η Ελένη προσπαθεί να επιβιώσει στις φυλακές, η Δρόσω το παίρνει απόφαση να φύγει από το Διαφάνι. Ξεκινώντας και επίσημα ο δεύτερος κύκλος (όπως τον φανταζόταν η σεναριογράφος πριν από την πανδημία), θα μεταφερθούμε στο χωριό 6 χρόνια μετά τα γεγονότα.

Η Δρόσω διαμένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη, ενός παλιού φίλου του πατέρα της, αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, στις «Αγριες Μέλισσες».

Η Δρόσω πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη και εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγριες Μέλισσες». Τα πράγματα στο σπίτι που μένει παίρνουν άσχημη τροπή. Η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο.

Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη τον σωτήρα της. Ή μήπως όχι; Η Δρόσω περνάει με επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως, ο κόσμος της νύχτας, και μάλιστα στην Τρούμπα, δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγριες Μέλισσες». Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Τάκης με αυτή της την απόφαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου