ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνέλευση του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βόλου

συνέλευση-του-λαογραφικού-συλλόγου-β-850259

Κάλεσμα συμμετοχής στην ετήσια γενική τακτική συνέλευση, που συγκαλείται τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 18.00, απευθύνει το ΔΣ του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βόλου στα μέλη του. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της επιχείρησης του προέδρου του ΔΣ Μιχάλη Κολημήτρα, τέρμα Σπετσών, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν και της πανδημίας.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης η εκλογή προέδρου της ετήσιας γενικής συνέλευσης και πρακτικογράφου, τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών και η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ετήσια γενική τακτική συνέλευση έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, ενώ οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Οι υποψηφιότητες θα τεθούν στην εφορευτική επιτροπή την ίδια μέρα και δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη που είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον δύο χρόνια στο μητρώο του συλλόγου, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν τα τακτικά οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη που είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον έναν χρόνο στα μητρώα του συλλόγου.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας, με τη χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο στο τηλέφωνο 6981015767.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου