ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Batman και Spiderman πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ εποχής

netflix-batman-και-spiderman-πρωταγωνιστούν-σε-ένα-θρίλερ-749984

Τι κι αν ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» δεκάδες κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ έχει αναβάλει άλλες τόσες πρεμιέρες ταινιών ανά τον κόσμο; Το Netflix συνεχίζει να προσφέρει νέες ταινίες και σειρές στους συνδρομητές του.

Την Πέμπτη κυκλοφόρησε το τρέιλερ ενός δραματικού θρίλερ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Σεπτεμβρίου. Το «The Devil All The Time» παρακολουθεί τη ζωή ενός νεαρού από την αμερικανική επαρχία στην περίοδο μεταξύ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του πολέμου του Βιετνάμ στις ΗΠΑ.

Ο Έιβιν, τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χόλαντ προέρχεται από μια θεοσεβούμενη χριστιανική οικογένεια και πιστεύει βαθιά πως μπορεί να κάνει το οτιδήποτε για να προστατέψει αυτούς που αγαπά, αλλά και να διορθώσει την αμαρτία και το άδικο.

«Ήταν πρόκληση να μιλήσω με διαφορετική προφορά, να υποδυθώ ένα επαρχιωτάκι, σε μια ταινία εποχής με έναν νέο σκηνοθέτη. Όλα συμπλήρωναν τα “κουτάκια” για μένα» σημείωσε ο Χόλαντ για τον ρόλο του στην ταινία του Netflix. Τον ηθοποιό το ευρύ κοινό γνώρισε από τον ρόλο του ως Πίτερ Πάρκερ, στην τελευταία σειρά ταινιών, Spiderman.

Η ξεχωριστή ερμηνεία του Ρόμπερτ Πάτινσον για το Netflix

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον από την άλλη έρχεται με έναν ρόλο για τη νέα ταινία του Netflix, που μάλλον δεν μας έχει συνηθίσει. Ο πάλαι ποτέ αστραφτερός βρυκόλακας φορά το γαλάζιο κοστούμι του και κηρύττει τον λόγο του Θεού στη μικρή αμερικανική πόλη. Όμως όλοι υποψιάζονται πως πίσω από την αγγελική εικόνα, κρύβεται ένας αληθινός διάβολος.

«Μια από τις αγαπημένες μου σκηνές στην ταινία» λέει ο σκηνοθέτης Αντόνιο Κάμπος, είναι εκείνη στην οποία ο ιερέας κηρύττει την θεωρία του για τις «αυταπάτες» που οδηγούν στις αμαρτίες, μέρος της οποίας περιλαμβάνεται και στη σειρά. «Η όλη ομιλία είναι πολύ εμπνευσμένη. Υπάρχουν κάποιες ερμηνείες που μοιάζουν σαν να κυριεύουν (τον ηθοποιό) και νομίζω αυτή είναι μία από αυτές» σημειώνει ο Κάμπος.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει συμφωνήσει να ενσαρκώσει τον ρόλο του σκοτεινού ιππότη, σε μια νέα σειρά ταινιών Batman που αναμένονται σύντομα, παίρνοντας τη σκυτάλη από την όχι και τόσο επιτυχημένη απόπειρα του Μπεν Άφλεκ στα… παπούτσια του Μπρους Γουέιν.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου