ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυγουστιάτικες κινηματογραφικές βραδιές

αυγουστιάτικες-κινηματογραφικές-βρα-754186

Κλασικά φιλμ αλλά και αγαπημένες παιδικές ταινίες περιλαμβάνει το αυγουστιάτικο πρόγραμμα του «Park your cinema», της ενότητας υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο Ξέφωτο του Πάρκου.

Το πρόγραμμα, που επιμελείται ο κριτικός κινηματογράφου Ηλίας Φραγκούλης, συνεχίζεται τον Αύγουστο στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές. Ανάμεσά τους κλασικές ταινίες του Χόλιγουντ περασμένων δεκαετιών, με πρωταγωνιστές αστέρες αξεπέραστους και λαμπερούς, υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο στους επισκέπτες του Πάρκου. Κάποιες από αυτές ίσως τις ανακαλύψουν για πρώτη φορά, ενώ άλλες θα έχουν την ευκαιρία να τις ξαναδούν σε μεγάλη οθόνη.

Πλούσιο, όμως, είναι και το πρόγραμμα παιδικών ταινιών που θα προβληθούν στο πλαίσιο του «Park your cinema kids»: αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένοι από κλασικά παραμύθια ή δημιουργήματα της φαντασίας σπουδαίων animators που έπλασαν κόσμους φανταστικούς και διαχρονικούς.

Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη. Το Park your cinema, καθώς και η πλειονότητα των εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου