ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μπαμπά; Α, μπα!» από τους «ΣκηνοΠαίκτες»

μπαμπά-α-μπα-από-τους-σκηνοπαίκτες-755697

Τη σπαρταριστή κωμωδία «Μπαμπά; Α, μπα!» παρουσιάζουν σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 9:30μ.μ. στο Πάρκο της Ευξεινούπολης (έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο), τα μέλη της θεατρικής ομάδας ΣκηνοΠαίκτες, ευαισθητοποιημένα από τη δημοσιοποίηση του σοβαρού ζητήματος υγείας ενός 8χρονου κοριτσιού της περιοχής.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό και τα έσοδά της θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια της μικρής, προκειμένου να καλυφθούν τα απαιτούμενα έξοδα για τη θεραπεία της. «Σ’ αυτή την παράσταση ζωής, η είσοδος κατ’ άτομο δεν έχει περιοριστεί σε συγκεκριμένο ποσό, προκειμένου οι θεατές να παίξουν τον πιο ενεργό ρόλο, συνεισφέροντας από το περίσσευμα της καρδιάς τους με τη μέγιστη οικονομική βοήθεια για το μικρό κορίτσι που χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας» υπογραμμίζουν τα μέλη της ομάδας.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, ηλικιωμένος και ευκατάστατος πατέρας έχει μείνει στο χωριό. Οι δυο γιοι του προσέλαβαν μία Βουλγάρα, τη Βέσκα, για να τον φροντίζει. Ενα ξαφνικό εγκεφαλικό και ο επικείμενος θάνατός του φέρνει τους γιους με τις συζύγους τους στο πατρικό σπίτι. Οι ελπίδες για μια κληρονομιά που θα τους εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή αναζωπυρώνονται. Υπάρχουν όμως λεπτομέρειες που δεν έχουν υπολογίσει και οι πρόσθετες αποκαλύψεις ανατρέπουν διαρκώς τα σχέδιά τους! Ποιος θα επικρατήσει τελικά και με ποιο τρόπο; Η παράσταση συνιστάται για άτομα ηλικίας άνω των 15 ετών.

Εμψύχωση – σκηνοθεσία: Συνοδή Φουκαλά, βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Κούργιας, μουσική επιμέλεια: Εφη Τελκή, σκηνικά: Θεατρική Ομάδα ΣκηνοΠαίκτες, φροντιστήριο – υποστήριξη: Βασίλης Γιαννουλάκης, οργάνωση: Εφη Αγελάρη-Μπαζή, φωτογραφίες: Photostyle, Λάμπρος Μπαζής, μακιγιάζ: Face & Body- Studio Αισθητικής, Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, υποβολείο: Μαίρη Κρικελά, επιμέλεια αφίσας – προγράμματος: Βιβή Χαμηλού.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Δημητρόβα Βάσω – Βέσκα, Ζωγράφου Αφροδίτη – Ρόη, Θεοδωράκη Δήμητρα – Τζένη, Μπαζής Αντώνης – Παναγιώτης, Ξυνός Στέργιος – Χρήστος, Χαμηλού Βιβή – Βάσω.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου