ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λαμπερή βραδιά από τη Λέσχη Εργαζόμενου Κοριτσιού

λαμπερή-βραδιά-από-τη-λέσχη-εργαζόμεν-766506

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης της χειμερινής περιόδου της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού Βόλου στη περιοχή Καραγάτς με επικεφαλής τη Βίκυ Τσεκούρα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και γνωστά πρόσωπα του Βόλου, όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Ανδρέας Ζέρβας, ο οποίος και βραβεύτηκε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με απαγγελίες και χορό από τα μικρά παιδιά της σχολής και συνεχίστηκε με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα του χορευτικού συνόλου της λέσχης.

Ως μέγας ευεργέτης βραβεύθηκε και ο Ζήσης Ντελόπουλος με τον ίδιο να τονίζει πως η λέσχη θα έχει την αμέριστη στήριξή του.

Το τέλος της βραδιάς συνοδεύτηκε με χορό και τραγούδι από την ορχήστρα «Διπλοπενιές» τον Νίκο Κερασιώτη στο κλαρίνο, τον Κωνσταντίνο Μούτο στο λαούτο και τους Κωνσταντίνο Σταμούλη και Θωμά Σκοτίδα στη φωνή.

Ο Α. Ζέρβας συνεχάρη τη διευθύντρια της Λέσχης Βίκυ Τσεκούρα για το σπουδαίο έργο της καθώς σε δύσκολες εποχές παρέχει στήριξη και δουλειά σε πολύ κόσμο, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η εκδήλωση που κράτησε μέχρι και λίγο πριν τις δώδεκα καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου