Προωθούν τη μάθηση στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-06-30, 16:59:40
Προωθούν τη μάθηση στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

Εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

 

Νέος κύκλος δράσης για τη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, με τις εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα των παιδιών ηλικίας 3 - 13 ετών, να συνεχίζονται.

Τα καλοκαιρινά τμήματα θα λειτουργήσουν Ιούλιο και Αύγουστο, με δεκάδες ενήλικες και παιδιά να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που διακόπηκαν λόγω του κορονοϊού και των απαγορευτικών μέτρων.

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το καλοκαιρινό τμήμα φύλαξης παιδιών, ηλικίας από 3 έως 13 ετών, που διαθέτει νηπιαγωγούς, δασκάλους, γυμνάστρια, μουσικούς, χορευτές και δασκάλα χορού. Το συγκεκριμένο τμήμα θα λειτουργήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου, 8.30 το πρωί έως 2.30 μετά το μεσημέρι, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, με ώρα προσέλευσης στις 8 το πρωί.

Στο μεταξύ, τα μαθήματα της Λέσχης θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου, με την έναρξη του φθινοπωρινού κύκλου να τοποθετείται τον Σεπτέμβριο.

Τα χορευτικά τμήματα θα λειτουργήσουν τον Ιούλιο, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα τοποθετείται η λειτουργία βραδινών τμημάτων χορογυμναστικής για γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κάθε απόγευμα 6 - 8 μ.μ. στο γραφεία της Λέσχης, στη διεύθυνση Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη στην περιοχή Καραγάτς. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2421400543 και 6977095147.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=