ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προωθούν τη μάθηση στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

προωθούν-τη-μάθηση-στη-λέσχη-εργαζομέ-13241

Εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

Νέος κύκλος δράσης για τη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, με τις εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα των παιδιών ηλικίας 3 – 13 ετών, να συνεχίζονται.

Τα καλοκαιρινά τμήματα θα λειτουργήσουν Ιούλιο και Αύγουστο, με δεκάδες ενήλικες και παιδιά να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που διακόπηκαν λόγω του κορονοϊού και των απαγορευτικών μέτρων.

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το καλοκαιρινό τμήμα φύλαξης παιδιών, ηλικίας από 3 έως 13 ετών, που διαθέτει νηπιαγωγούς, δασκάλους, γυμνάστρια, μουσικούς, χορευτές και δασκάλα χορού. Το συγκεκριμένο τμήμα θα λειτουργήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου, 8.30 το πρωί έως 2.30 μετά το μεσημέρι, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, με ώρα προσέλευσης στις 8 το πρωί.

Στο μεταξύ, τα μαθήματα της Λέσχης θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου, με την έναρξη του φθινοπωρινού κύκλου να τοποθετείται τον Σεπτέμβριο.

Τα χορευτικά τμήματα θα λειτουργήσουν τον Ιούλιο, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα τοποθετείται η λειτουργία βραδινών τμημάτων χορογυμναστικής για γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κάθε απόγευμα 6 – 8 μ.μ. στο γραφεία της Λέσχης, στη διεύθυνση Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη στην περιοχή Καραγάτς. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2421400543 και 6977095147.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου