ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκαρδιστική διαδικτυακή σειρά

ξεκαρδιστική-διαδικτυακή-σειρά-13358

Ο πολυτάλαντος Βολιώτης ηθοποιός Γιάννης Τσούκας πρωταγωνιστεί στο Youtube

«Τα ’μαθες Gigi μου;» είναι ο τίτλος της διαδικτυακής σειράς, που σκαρφίστηκαν ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης και ο Γιάννης Τσούκας. Πρόκειται για πεντάλεπτα επεισόδια, που προβάλλονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, για να προσφέρουν «σφηνάκι απόδρασης» στους θεατές.

Πρόκειται για μια ακόμη ενδιαφέρουσα πολιτιστική πρωτοβουλία, που έχει ως στόχο να προσφέρει χαμόγελα και αισιοδοξία στην περίοδο της πανδημίας. Η σειρά, που αρχικά ξεκίνησε για 8 συνολικά επεισόδια, δημιουργήθηκε για να κρατά συντροφιά πλέον κάθε Δευτέρα στις 20:00 στο Youtube και για όσο την έχουν ανάγκη οι θεατές.

Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί τα 5 πρώτα επεισόδια. Πρωταγωνίστρια είναι η Πόπη, που είναι και η κεντρική ηρωίδα της σειράς, να μιλά στο τηλέφωνο με τη φίλη της Gigi και να σχολιάζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις ανά τον κόσμο. Η Gigi είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής. Παρ’ όλα αυτά, οι φίλοι της κωμωδίας έχουν δει την άλλη καλή της φίλη Μερόπη, που ενσάρκωσε ο επίσης Βολιώτης Λεωνίδας Αχλαδιώτης με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη guest εμφάνιση στη σειρά «Τα ’μαθες Gigi μου;». Στη συνέχεια ο Γιάννης Λαζαρίδης από τη Θεσσαλονίκη έφερε στην οθόνη τη μητέρα της Πόπης που σίγουρα θα μένει αξέχαστη σε όλους.

Στο μεταξύ, έρχονται νέα πρόσωπα σε έκτακτη συμμετοχή καθώς και πολλές ακόμα συζητήσεις με τη Gigi που όλοι αναρωτιούνται αν τελικά υπάρχει και αν υπάρχει ποια είναι και γιατί δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. «Τα υπόλοιπα επί της οθόνης» υπογραμμίζουν οι δημιουργοί της διαδικτυακής σειράς. Το κείμενο υπογράφει ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης και την Πόπη ερμηνεύει ο Γιάννης Τσούκας.

Οσοι επιθυμούν, μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο κανάλι TaMathesGigiMou στο Youtube και να παρακολουθήσουν τα μέχρι τώρα επεισόδια καθώς και τα επόμενα που έρχονται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου