ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζωντανές μνήμες

ζωντανές-μνήμες-15662

Εικόνες, που αφηγούνται τη διαδρομή της Γλώσσας, παρουσιάζονται στο κοινό

Ανοιξε για το κοινό η έκθεση παλιάς, ασπρόμαυρης φωτογραφίας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας. Πρόκειται για εξαιρετική έκθεση με 280 φωτογραφίες που μαρτυρούν τον πλούσιο πολιτισμό της Γλώσσας. Η έκθεση λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή, 19:30 έως 21:30.

Οι διοργανωτές απέσπασαν τα εύσημα των παρισταμένων και του δημάρχου Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση, ο οποίος εξήρε το έργο του συλλόγου. Με αφορμή την επίσημη πρώτη της έκθεσης, η πρόεδρος του συλλόγου Βιργινία Σιδέρη ανακοίνωσε την έκδοση λευκώματος με ανάλογη θεματολογία.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Παπασταμούλος, ο αρχιμανδρίτης π. Ρηγίνος Νομικός, ο π. Νικόλαος Σκιαθίτης, ο δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Βαφίνης και Αριστείδης Βούλγαρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και του Λιμενικού Ταμείου Αγγελος Ξηντάρης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Ευσταθίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Σοφικίτου – Σίσκου και Ηλίας Παπαχρήστου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γλώσσας Αγάλος Φωτόπουλος ο τοπικός σύμβουλος Ιωάννης Μαλάμος, ο λιμενάρχης Σκοπέλου Γιώργος Γκάρας, ο υποδιοικητής Σπύρος Δροσάκης και κάτοικοι της Γλώσσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου