ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Οι γυναίκες Ρομά δημιουργούν…»

οι-γυναίκες-ρομά-δημιουργούν-21103

Εκθεση στον 2ο όροφο του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο»

Ενδιαφέροντα εκθέματα στην έκθεση με έργα γυναικών Ρομά

Ανοιξε για το κοινό η έκθεση με θέμα «Οι γυναίκες Ρομά δημιουργούν…» στον 2ο όροφο του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» του Δήμου Βόλου, Μεταμορφώσεως 3.

Το παράρτημα Ρομά Αλιβερίου του Κέντρου Κοινότητας της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το πρόγραμμα κοινωνικών παρεμβάσεων Αγιος Απόστολος Θαδδαίος της ΙΜΔ και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας διοργανώνουν την έκθεση.

Οι έφηβες και οι γυναίκες του οικισμού του Αλιβερίου επικοινωνούν με τον ευρύτερο πληθυσμό μέσα από δημιουργίες τους με πηλό, ύφασμα, ζωγραφική και φωτογραφία και αναδεικνύουν την δική τους θέση και πραγματικότητα.

Η έκθεση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, είχε προγραμματιστεί για την περίοδο 11 – 27 Μαρτίου και λόγω των έκτακτων συνθηκών αναβλήθηκε, παρουσιάζεται στο κοινό, χωρίς εγακίναι για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας, έως την Τρίτη 30 Ιουνίου.

Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» είναι Τρίτη – Παρασκευή 10:00 – 13:00 και 19:00 – 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου